Trappen voor het goede doel – een fietstocht voor het hele gezin

Lionsclubs fietsen op 11 juni 2017 voor Het vergeten kind

 

De internationale organisatie van de Lionsclubs bestaat dit jaar 100 jaar (Centennial). De Lionsclubs uit de regio’s Zaanstreek, Waterland en Kennemerland hebben daarom besloten een fietstocht voor het hele gezin te organiseren waarbij de opbrengst wordt opgedragen aan Het vergeten kind.

Het vergeten kind is een brede landelijke actie, een prachtig doel om een bijdrage aan te leveren. Jammer genoeg blijft dat nodig, omdat er nog steeds een grote groep kinderen naast de boot valt welke extra steun verdient. Vergeten kinderen zijn mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht en groeien op in sobere instellingen met minimale speelmogelijkheden. 

De Lions willen zich graag inzetten om het leven van deze kinderen te verbeteren. Daarom nodigen de Lionsclubs iedereen, jong en oud uit om mee te fietsen. De afstand van onze fietstocht is rond de 25 km en juist geschikt voor recreanten. Er zijn vier verschillende opstappunten met routes naar het evenementen terrein nabij de Zaanse Schans.

Op dit evenemententerrein bij VV Zaandijk (bestaat ook 100 jaar) kan men sporten en spelen onder het genot van een hapje en een drankje.

Kortom een gezellige dag voor gezinnen, vrienden, vriendinnen of als personeelsuitje. Een laagdrempelige gezellige sportieve dag, waarbij u Het vergeten kind steunt.