Het is fantastisch als je met een loterij wat wint. Geven is zeker net zo mooi als het ontvangen van een prijs. Dit jaar organiseren naast de jaarlijkse fiets- en wandeltocht op 1e Pinksterdag een grote loterij.

 

De Lionsclub Purmerend Marktstaede is een club van mensen uit Purmerend e.o. die betrokken zijn bij de mensen om hen heen. Vaak zijn het mensen die door hun inzet en doorzettingsvermogen het onmogelijke mogelijk weten te maken, echter dit kunnen deze Lions niet alleen. Daar hebben we u voor nodig. 

Hoe werkt het?

Door mee te spelen met de loterij steunt u direct het goede doel Avondschool De Sprankel in Purmerend. De geweldige prijzen die u kunt winnen zijn allemaal gesponsord, zo kan er dus extra veel geld naar het goede doel. De loten kosten €2,50 per stuk of 5 loten voor € 10,=. Op het lot staat een lotnummer en er is een afscheurgedeelte dat ingevuld moet worden.

Na afloop van de Lions fiets- en wandeltocht op 24 mei 2015 is de trekking door de notaris en kunnen de mensen op www.lionsclubmarktstaede.nl zien of ze een prijs hebben gewonnen.

Het succes van deze loterij is mede te danken aan alle sponsoren. Rabobank Waterland e.o, Buitenzorg Tuin / Bed & Breakfast ’t Forthuisje, Ascoba Assurantiën, PCS Fietsspecialist, Gilde Purmerend en Omstreken.