In de maand december werden ten bate van de regionale voedselbank Douwe Egberts waardepunten ingezameld in de regio Waterland. De totale waarde van de ingeleverde waardepunten wordt door Douwe Egberts met 15% verhoogd en begin 2014 in de vorm van pakken koffie aan onze voedselbank uitgekeerd.Voor elke 500 ingeleverde waardepunten ontvangt deze instelling één pak D.E koffie.

 

Koffiepunten

Het belang van de voedselbank is bekend. Deze organisatie reikt wekelijks ruim 200 pakketten met voedselprodukten uit aan geselecteerde gezinnen, huishoudens en alleenstaanden, die dat nodig hebben. Het leveren van pakken koffie is daarbij een welkome aanvulling.

In de praktijk is gebleken dat veel Douwe Egberts waardepunten wel worden gespaard, maar niet worden verzilverd. Door uw waardepunten nu aan deze actie voor de voedselbank ter beschikking te stellen, krijgen uw punten een meerwaarde! De inzamelingsaktie is een gezamenlijk initiatief van de beide Lionsclubs in Purmerend en wordt van harte gesteund door onderstaande winkeliers, die belangeloos winkelruimte voor onze inzamelboxen ter beschikking hebben gesteld.

De voedselbank en de organiserende Lionsclubs danken u voor uw bijdrage.