In het weekend van 8 en 9 december is het extra aantrekkelijk om bij Tuincentrum Groenrijk op bezoek te gaan. Niet alleen kunt u in deze periode genieten van een prachtige kerstshow, maar in dit weekend verrast Lionsclub Purmerend Marktstaede u met heerlijke poffertjes en erwtensoep.

Iedere bewoner uit de regio Waterland weet inmiddels hoe Groenrijk, ieder jaar rond de kerstperiode , uitpakt en het tuincentrum een ware metamorfose laat ondergaan. Dat alleen al is voor veel mensen een reden om dit tuincentrum te bezoeken. En omdat er elk jaar zovele mensen op deze show afkomen, geeft Groenrijk Lionsclub Purmerend Marktstaede de gelegenheid om in deze kerstperiode haar Goede Doel te promoten. De Lionsclub heeft dit aanbod natuurlijk graag aanvaard.

De club doet dat door op 8 en 9 december de bezoekers te verrassen met poffertjes en erwtensoep. Voor een klein prijsje wil de club zoveel mogelijk geld inzamelen voor speelattributen voor de polikliniek van het Waterland Ziekenhuis. Aan uitbreiding daarvan is op dit moment grote behoefte. Kinderen die de polikliniek bezoeken moeten vaak lang wachten omdat er tal van onderzoeken moeten plaatsvinden. Om de kinderen wat af te leiden is het fijn als ze, tussen de onderzoeken door, kunnen spelen. En daar wil de Lionsclub voor zorgen.