Stichting Wij | Allemaal

(Ex)kankerpatiënten zijn vaak moe en lusteloos en voelen zich niet lekker in hun vel. De stichting Wij | allemaal wil hier iets aan doen. Wij | allemaal organiseert allerlei activiteiten die (ex)kankerpatiënten een goed gevoel en meer energie geven, zodat ze weer wat positiever in het leven komen te staan.

Het Inloophuis van de stichting Wij|allemaal is geopend onder de naam Wij-allemaal THUIS. Het Inloophuis heeft een traplift en is dus ook toegankelijk voor wie slecht ter been is.  Gasten zijn van harte welkom in het inloophuis THUIS voor een kopje koffie of thee, een luisterend oor. De stichting organiseert hier ook activiteiten die gericht zijn op uitwisseling van ervaringen en op ontspanning en conditie. Het uitwisselen van ervaringen en gevoelens met iemand in een vergelijkbare situatie kan helpen een moeilijke periode door te komen of te verwerken.

Lions Club Purmerend Marktstaede ondersteunt Wij-allemaal THUIS in 2010-2011, op 15 November 2011 werd een bedrag van vijfduizend euro overhandigd aan mevrouw Stella Agosti van de Stichting 'Wij | Allemaal'. Dit bedrag is de opbrengst van de verkoop van boeken op de Lions-stand met Koninginnedag én van de organisatie van de jaarlijkse Boekenmarkt tijdens de Nazomerfeesten.